Bageriet Lisehøjvej

Dette er kun en lille forsmag på efteråret 2018 hvor bageriet får et QR kode skilt

Tilbage i tresserne havde vi 2 bagere i Liseleje. Lisestuen, som Andersen kaldet “jernbageren” havde, og ved Paletten, hvor Svend og Martha Christoffersen huserede.
I 1965 købte Svend og Martha bageriet med Lisestuen. Folk stod i lange køer i sommerhalvåret, hvor de lokale drenge og piger solgte aviser udenfor. Og man fik mange gode historier, medens man ventede.
I 1985 kom Mona og Søren Reinholdt Hansen til. Om lørdagen den 31. august gik Svend og Martha hjem og dagen efter åbnede Søren og Mona. De lukkede af for sæsonen i november. Resten af året byggede de om og i foråret 1986 åbnede de Modebageren og Lisestuen, hvor de solgte lette frokostanretninger og steaks om aftenen. Kaffe og kager var også på menukortet. Kagerne bestilte man ved bageren. Derudover var der også et ishus på hjørnet ved indgangen til Lisestuen. Her kunne købes is og pølser. Søren og Mona har været meget driftige og hjørnet med bager, Lisestuen og isbar har stof betydning for byen.
Med udgangen af januar 2007 lukkede Søren og Mona bageriet. Det blev Rikke og Lasse – søn af Mona og Søren – der overtog Liseleje Bageren.